Najmlađi igrači HNK Cibalije osvojili odlično drugo mjesto na 4.''Bubamara Cup-u'' , Karlo Morovičanin najbolji strijelac

VINKOVCI-U subotu, 27.travnja, u Zagrebu je održan je 4. ''Bubamara Cup'', međunarodni nogometni turnir za djecu (rođeni 2003. godine i mlađi - U10) u organizaciji  NK ''Bubamare''.

Na ovom velikom turniru sudjelovalo je 32 momčadi iz Slovenije , Bosne i Hercegovine i Hrvatske koji su bili raspoređeni u osam grupa.

Momčad Cibalije bila je u grupi D sa Dugom Resom koju je pobijedila 2:0, Lokomotivom koju je također pobijedila sa 1:0.Svoju kvalitetu momčad Cibalije pokazala je u susretu protiv momčadi Varteks/Fotex kojeg je pobijedila sa 7:1.

U drugom krugu natjecanja Cibalia je bila u grupi sa momčadima Dinama, Intera i Širokog Brijega 1.Cibalia je nadigrala momčad Širokog brijega 1 sa 6:0, kao i momčad Intera sa 7:0. U posljednjoj utakmici drugog dijela momčad Cibalije odigrala je neodlučeno 1:1 protiv prošlogodišnjeg pobjednika turnira momčadi Dinama.

Na kraju je odigrana završnica, odnosno razigravanje za konačni plasman na turniru.U velikom finalu ovog velikog turnira igrali su momčadi Zagreba i Cibalije koja je bez poraza ušla u finale.U odličnoj utakmici Zagreb je slavio sa minimalnih 1:0, dok je u susretu za 3.mjesto momčad zagrebačkog Dinama pobijedila sa 2:0 momčad ŠF 8. Breza (Sarajevo).

Osim pehara za drugo mjesto još je jedna nagrada otišla u Vinkovce i to Karlu Morovičaninu koji je bio najbolji strijelac turnira.

foto: http://www.akademija-precko.com/index.php?option=com_content&view=article&id=186&Itemid=234

 

 

 

Share

Najave