Najave

Raspored događanja za svibanj  2018. u ...
Raspored događanja za svibanj 2018. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA         ...

Dražen Milinković: ''Vjerujem u pobjedu HDZ-a u Vinkovcima i Vukovaru u prvom krugu''

VINKOVCI-Središnji predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice za Vukovarsko-srijemsku županiju održan je sinoć u vinkovačkoj pješačkoj zoni. 

Bilo je to svojevrsno druženje s građanima, članovima i simpatizerima stranke na kojemu su se okupili kandidati s liste za Gradsko vijeće Vinkovaca i s liste za Županijsku skupštinu kojemu su podršku došli dati potpredsjednik stranke Tomislav Čuljak i ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac.

Vukovarsko-srijemski HDZ-ovci okupili su se u vinkovačkoj pješačkoj zoni kako bi obilježili kraj službene kampanje, pozvali sve građane da izađu na izbore i daju svoj glas upravo Hrvatskoj demokratskoj zajednici u kojoj su uvjereni u dobre rezultate svojih kandidata u općinama, gradovima i županiji. 

U pobjedu je uvjerena i ministrica Gabrijela Žalac koja ističe da će rezultati nedjeljnih izbora pokazati snagu Hrvatske demokratske zajednice koja s novim-starim gradonačelnicima i županom očekuje dobru suradnju u sljedećem razdoblju.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Dražen Milinković očekuje pobjedu u prvom krugu, kako u županiji, tako i u gradovima, a posebno u Vinkovcima i u Vukovaru. Uvjeren ja kako trenutno ne postoji kvalitetan kandidat za župana koji bi mogao biti ozbiljan protukandidat Boži Galiću i to prvenstveno zbog kvalitetnog kadra i dobrog programa koji je HDZ pripremio za ove izbore.

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Vinkovaca je Ivan Bosančić. Želja mu je da što veći broj građana izađe na nedjeljne izbore i obavi svoju građansku dužnost te da sve prođe u najboljem redu kako bi i ovi izbori bili pravi festival demokracije što ustvari i trebaju biti. Birače je pozvao da svoj glas daju kandidatima Hrvatske demokratske zajednice

Kandidati za zamjenika gradonačelnika Vinkovaca su Gabrijel Šokičić i Kata Krešić koja je na sinoćnjem druženju istaknula kako  će u fokusu njenog rada, ako bude izabrana za zamjenicu gradonačelnika, biti čovjek, pogotovo svi oni koji su u potrebi. Potporu kandidatima sinoć su dali i ratni zapovjednici grada Vinkovaca iz 1991. godine u ime kojih se obratio Željko Mikić, te je rekao kako je grad treba unaprijediti, gospodarski razviti, vratiti sve one koji su se iselili, učiniti ovaj grad .

 

Share