Najave

Raspored događanja za svibanj  2018. u ...
Raspored događanja za svibanj 2018. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA         ...

HSP AS pozvao birače da u drugom krugu glasaju po savjesti i programu

VINKOVCI-U prostorijama HSP ''Ante Starčević'' u Vinkovcima održana je konferencija za medije kao osvrt na protekle lokalne izbore.

-U ime HSP AS želim se zahvaliti svim biračima koji su prepoznali vrijednosti za koje smo se zalagali na razini gradova, općina i županije gdje smo izašli samostalno ili smo bili nositelji lista. Ovi izbori za HSP AS na području Vukovarsko-srijemske županije i grada Vinkovaca bili su specifični jer smo do sada uvijek bili na vlasti, a nikada nismo izlazili samostalno. Nakon loših rezultata na parlamentarnim izborima i za stranku, kao i za mene kao predsjednika stranke bilo je potrebno napokon provjeriti stvarnu snagu HSP AS kako bi znali definirati smjer djelovanja u budućnosti. Možemo biti itekako zadovoljni rezultatima pogotovo jer se nismo skrivali niti iza jedne velike stranke ili pojedinca, rekao je Hrvoje Niče mag.oec, predsjednik stranke i nositelj samostalne liste HSP AS za Gradsko vijeće grada Vinkovaca i samostalne liste HSP AS  za Županijsku skupštinu Vukovarsko-srijemsku-

Na konferenciji za medije bilo je govora i oko drugog kruga za lokalne izbore, a Hrvoje Niče je između ostalog rekao:

-''Pred nama je drugi krug lokalnih izbora te pozivam sve naše glasače da za deset dana ispune svoju građansku dužnost te izađu na izbore. Smatram naše glasače inteligentnima i pravim domoljubima kojima nitko ne treba sugerirati i docirati koji kandidat za gradonačelnika Vinkovaca je bolji. Dovoljno je da se usporede naš program s programima preostale dvojice kandidata, ali i iskustva tih kandidata te da naši birači na osnovu toga procjene koji od njih ima veću šansu i podlogu doprinijeti novom iskoraku Vinkovaca kojeg svi priželjkujemo, rekao je Niče.

Uz predsjednika stranke istoj su nazočili dopredsjednik Podružnice Vinkovci Tvrtko Dujić, predsjednik Podružnice Vinkovci Tomislav Miličević, dopredsjednik ŽV HSP AS VSŽ Mirko Jurišić, predsjednik ŽV  HSP AS VSŽ Antun Žagar  i glavni tajnik stranke Pero Ćorić.

 

Share