Najave

Raspored događanja za svibanj  2018. u ...
Raspored događanja za svibanj 2018. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA         ...

Plenković: ''HDZ je odgovorna stranka koja brine o Slavoniji i vjerujem u pobjedu u Vukovarsko-srijemskoj županiji''

VINKOVCI-U prepunoj dvorani 'Barun Trenk '' u Vinkovcima održan je završni skup HDZ-a za Vukovarsko-srijemsku županiju , HDZ očekuje, kako se moglo čuti, u drugom krugu lokalnih izbora još jednu pobjedu u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

HDZ je ostvario izvrstan rezultat u prvom krugu izbora i očekujem da se to potvrdi i ovdje izborom župana i dvoje novih gradonačelnika uz postojeća tri koja smo već potvrdili kao i načelnike u 50 posto općina u ovoj županiji", poručio je Plenković rekavši kako je HDZ odgovorna stranka koja brine o Slavoniji.

U novim razvojnim projektima u toj regiji, najavio je, Vlada će staviti naglasak na razvoj poljoprivrede, malog i srednjeg poduzetništva, ruralni razvoj, bolju prometnu povezanost te demografsku obnovu.

Kandidat HDZ-a za vinkovačkog gradonačelnika Ivan Bosančić poručio je kako ima tim koji je spreman usmjeriti Vinkovce prema novom gospodarskom uzletu, a dio toga tima su, kako je naveo, i premijer Andrej Plenković i ministrica regionalnog razvoja i fondova EU, inače Vinkovčanka, Gabrijela Žalac koja je također bila nazočna skupu. Kazao je i kako očekuje snažnu pobjedu u drugom krugu izbora te će "pobrati" toliki postotak glasova koji će pokazati kako HDZ u Vinkovcima ima najbolji tim ljudi.

 

 

Share