Najave

Raspored događanja za svibanj  2018. u ...
Raspored događanja za svibanj 2018. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA         ...

Entoni Radman (Dirty Entoni) pobjednik međunarodnog natjecanja u breakdancu

VINKOVCI-U odličnoj organizaciji Udruge HIP-HOP Original Skillz iz Osijeka i Udruge HIP HOP iz Vinkovaca  održane su Urbane jeseni, odnosno HIP-HOP NA ORIONU 9 u okviru 52.Vinkovačke jeseni.

Na početku smo vidjeli crtanje grafita popularni Graffit Jam, a zid Tehnološkog parka u Vinkovcima oslikavali su: Dale, Unet, Wasko, Rebus,Skel i Niks iz HIP-HOP Osijek i Original skillaz Croatia.

Ono što je bilo svakako nesvakidašnje u Vinkovcima to je bilo crtanje 3D slike na ulici “3D Street Art”, Udruge ''Beton Fest'' iz Sarajeva, a radio se 3D Orionski kalendar zajedno s grbom Grada Vinkovaca na kojeg se može popeti i slikati se.

Kad su grafiti bili gotovi, sve je bilo spremno za veliko natjecanje u breakdanceu, gdje je nastupilo osam odraslih i troje djece. 

Samo natjecanje HIP-HOP na Orionu 9 bilo je nešto posebno,  nastupili su natjecatelji iz Srbije, Hrvatske i Mađarske, a prvo mjesto osvojio je Entoni Radman (Dirty Entoni) iz Velike Gorice, drugi je bio Luka Kelava (Kellls) iz Đakova, dok je treći bio Nemanja Latinčić (Keka) iz Beograda.

- Bilo je dosta zahtjevno, jer je bilo dosta krugova, no sistem je pokazao koliko je tko spreman za duži period i da se pokaže tko koliko zna.Konkurencija je bila dosta jaka jer smo imali odlične natjecatelje iz Srbije i Mađarske, no znao sam da mogu otići daleko ako uđem maksimalno od samog početka rekao je Entoni Radman, pobjednik međunarodnog natjecanja u breakdance.

Na kraju Urbanih jeseni održan je Elektronski party Vinkovačkih jeseni koji je okupio veliki broj poklonika ove vrste glazbe.

 

Share