Najave

Raspored događanja za svibanj  2018. u ...
Raspored događanja za svibanj 2018. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA         ...

Najveća izložba u centru Grada Vinkovaca

VINKOVCI-U sklopu 52.Vinkovačkih jeseni u pješačkoj zoni grada Vinkovaca upriličena je bila po prvi puta velika izložba na otvorenom, a ovdje se radilo izložbi pod nazivom '' Ljepota žene'' likovnih radova na temu žene i njene ljepote što su je petorica članova Hrvatskog društva likovnih umjetnika Vinkovci ovom prigodom izložila u centru Vinkovaca.

Josip Božičević je izložio vitraje, Antun Ferbežar-Tonča reljefe u drvu, Zlatko Kokanović ulja na staklu, Ivan Lončar-Žan kombiniranu tehniku i Zvonimir Perak akvarel. 

U popratnom programu održana je modna revija ''Udruge Vrijedne ruke'', te je nastupila Ženska pjevačka skupina ''Lira'' Vinkovci.Veliki broj građana Vinkovaca došao je na ovu nesvakidašnju izložbu, među kojima je bila i dogradonačelnica Grada Vinkovaca dr.Kata Krešić, te pročelnik za kulturu i turizam Vukovarsko-srijemske županije Viktor Lukačević.

Izloženo je bilo 60 radova, a dio, od svakog po tri rada, zainteresirani će već od nedjelje 10.rujna  razgledati u holu hotela Slavonija. Umjetnici su najavili da će izložba 2018. godine posjetiti sva mjesta odakle su članovi udruženja, a to su Vukovar, Otok, Županja, Ivankovo.

 

Share