Najave

Raspored događanja za svibanj  2018. u ...
Raspored događanja za svibanj 2018. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA         ...

Petar Grašo oduševio nastupom u Vinkovcima

VINKOVCI-U sklopu 52.Vinkovačkih jeseni u prepunom šatoru koncert je održao Petar Grašo i svojim nastupom raspjevao i rasplesao posjetitelje u Vinkovcima.

Na koncertu je bilo svih generacija životne dobe koji su u dvosatnom koncertu pjevali sve njegove hitove, a nakon koncerta Grašo je između ostalog rekao:

-Na koncertu u Vinkovcima bilo je veličanstveno, Vinkovci i ova cijela regija pokazali su još jednom da imaju veliko srce. Koliko smo daleko od svojeg mjesta, u Vinkovcima smo se osjećali kao da smo radili koncert u svom gradu, za svoje. Transfer energije je bio toliko jak, da smo ja i band uživali. Ovo je bio presjek svih mojih hitova kroz dvadestogodišnju karijeru, a posebno raduje da su na koncertu bile sve mlade generacije djece od sedam godina koji su pjevali pjesme iz 1996. godine, kad se dogodi to, da ti muzika pređe s generaciju na generaciju i onda na treću generaciju, onda si siguran da ćeš još dugo biti ''živ'' među glazbenicima. To je privilegija rijetkih iz moje generacije, a ja sam stvarno sretan zbog toga rekao je Petar Grašo.

Prema riječima Petra Graše ova 2017. godina je bila dosta uspješna i sve je usmjereno na veliki obljetnički koncert u Areni Zagreb, 25. studenog gdje slavi dvadeset godina on i Narodni radio, a prema njegovim riječima, očekuje veliki spektakl.

 

Share