Najave

Raspored događanja za prosinac 2018. u ...
Raspored događanja za prosinac 2018. u ...

  Foto: Ivana Dragičević ...

Borislavu Manojloviću novi četverogodišnji mandat predsjednika GO HSU Vinkovci

VINKOVCI-Gradski odbor Hrvatske stranke umirovljenika održao je svoju izbornu Skupštinu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

U proteklom četverogodišnjem razdoblju Gradska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika Vinkovci aktivno je sudjelovala  u svim političkim aktivnostima u gradu Vinkovcima zalažući se za boljitak starijih osoba. Poslije lokalnih izbora za Grad Vinkovce nastavili s radom sa koalicijskim partnerom Hrvatskom demokratskom zajednicom na realizaciji programskih točaka iz koalicijskog sporazuma od kojih su dvije pred samom realizacijom a to su dodjela Božićnica u naredne četiri godine za najugroženije umirovljenike te formiranje Odbora za umirovljenike i starije osobe. Na kraju bih želio naglasiti da u zadnjih 20 godina nikad manja koalicija nije osvojila natpolovičnih 13 mandata što čini večinu u Gradskom vijeću, rekao je Borislav Manojlović, predsjednik stranke

Za predsjednika je ponovo u četverogodišnjem mandatu izabran Borislav Manojlović, potpredsjednici su: Marinko Lukenda i Branimir Bičanić, dok Gradski odbor čine : Mirko Kordiš, Ivan Cvitković, Damir Kuveždić, Miroslav Kobak,Martin Jurić,Ante Petrina,Eva Petković, Jozo Perišić, Ivica Gunjača, Šimun Dežić, Snježana Matić, Goran Pavelić. Predsjednik i potpredsjednik su  po funkciji članovi Gradskog odbora. 

U Nadzorni odbor su ušli: Dragutin Cvenić,Stjepan Marić,Franjo Kataj,Nevenka Šebalj,Stjepan Koščak.

 

Share