Najave

Raspored događanja za travanj  2019. u ...
Raspored događanja za travanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA  ...

Tomislavu Miličeviću četverogodišnji mandat predsjednika HSP AS Vinkovci

VINKOVCI-Podružnica HSP AS Vinkovci odlučila je osnažiti svoje redove te je s tim ciljem održan reizbor Podružnice koja je održana  u Gradskoj vijećnici grada Vinkovaca. 

 Za predsjednika Podružnice HSP AS Vinkovci ponovno je izabran gradski vijećnik Tomislav Miličević, a Tvrtko Duić i Goran Sabadoš izabrani su za dopredsjednike. Za tajnika je izabran Miroslav Marić, a za rizničara Goran Žagar. 

Nakon obraćanja novoizabranog predsjednika završni govor održao je predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec.: 

-''Ponosan sam na izborne rezultate obiju lista kojima sam bio na čelu, posebice radi činjenice da smo mi jedina neparlamentarna stranka koja je osvojila vijećničke mandate u Gradskom vijeću grada Vinkovaca i u Županijskoj skupštini Vukovarsko-srijemske županije'', podsjetio je Hrvoje Niče.

Pozivu domaćina odazvali su se predstavnici HOS-a Vinkovci, a u njihovo ime pozdravni govor održao je predsjednik HOS-a Vinkovci Đuro Šafer. Zbor su pozdravili kao gosti predsjednik Podružnice Nuštar Dražen Kalaica, članovi Predsjedništva stranke Mirko Jurišić iz Nijemaca i Tomislav Džanak iz Vukovara te glavni tajnik stranke Pero Ćorić. 

 

Share