Najave

Uspješno završena kampanja ''Neka je treća sreća''

VINKOVCI- Uspješna Crowdfunding kampanja ''Neka je treća sreća'', Udruge i portala ''Samo pozitivno'' iz Vinkovaca nakon mjesec dana zaključena je s financijskim rezultatom – na platformi Generosity prikupljeno je 4.580 dolara i podržano od strane 53 donatora (backera), dok je izvan platforme na sam žiro-račun udruge za kampanju uplaćeno 8.715,00 kn, tako da je ukupno prikupljeno 37.752 kune.

To je kampanja  kojom se  žele prikupiti sredstva za pokretanje edukativnih kreativnih radionica izrade unikatnih i mirisnih sapuna za treću životnu dob na području cijele Republike Hrvatske.

- ''Od srca se zahvaljujemo svim donatorima koji su svojim ulogom u kampanju ''Neka je treća sreća'' omogućili realiziranje radionica za osobe treće životne dobi, kao i svima onima koji će nas na našem putu još pratiti i prepoznati i u sljedećoj godini. Interes za radionicama sve je veći što nas jako veseli i Udruzi Samo pozitivno je svojevrsni ''putokaz“ u kojem pravcu će ići buduće aktivnosti. U današnjem brzom tempu življenja često zaboravljamo na one koji su nam omogućili da sada budemo  tu gdje  jesmo. U radu s našim najstarijim polaznicima uspjeli smo im vratiti osmijeh na lice i pozitivan stav u život. Radionice će uključiti najmanje 200 ljudi koje ćemo naučiti kako izrađivati unikatne sapune te potaknuti da s nama podijele svoja životna iskustva i lekcije mudrosti, istaknula je Mara Majstorović, predsjednica Udruge ''Samo pozitivno''.

Rajna Šimunić, voditeljica kampanje ''Neka je treća sreća'' ovom prigodom je istaknula:

-Na radionicama polaznike vraćamo u mladost. Potičemo ih da s nama podijele svoja životna iskustva i lekcije mudrosti. Do jučer su oni bili mladi poput nas, a sutra ćemo mi biti baš poput njih. Zajedno s vama želimo sami sebi položiti na emocionalni račun dobro djelo. Dovoljno je da se sjetite koliko su vam značili baka i djed. Sjetimo se bezbrižnog djetinjstva, mirisa vanilije i cimeta iz bakine kuhinje, djedove neizmjerne ljubavi, rekla je Šimunić.

U svom radu do  sada su održane radionice izrade unikatnih sapuna u Vinkovcima (24.10.2017), Slavonskom Brodu (31.10.2017.), Nuštru (21.11.2017) , a slijede radionice u Novoj Gradišci (28.11.2017), Belišću (05.12.2017), Rovinju (11.12.2017.), te Osijeku, Vukovaru, Valpovu i Zagrebu.

 

Share