Najave

Raspored događanja za prosinac 2018. u ...
Raspored događanja za prosinac 2018. u ...

  Foto: Ivana Dragičević ...

Petra Olij pobjednica u kategoriji do 12 i 14 godina na ''Snješko Cup-u '' u Vinkovcima

VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ''Vinkovci'' održan je tradicionalni ''Snješko Cup 2017.'' za dječake i djevojčice u kategoriji do 10, 12 i 14 godina,a okupio je  preko 80 sudionika.

U kategoriji do 10 godina za dječake prvo mjesto osvojio je Karlo Brkić, drugi je bio Ante Dujić, treći je bio Emanuel Mičić, dok je četvrti bio Jure Vajcl, a u kategoriji djevojčica prvo mjesto osvojila je Nina Marić, druga je bila Klara Ančić, treća je bila Vlatka Olij, dok je četvrto mjesto osvojila Petra Niče.

U kategoriji do 12 godina za dječake prvo mjesto osvojio je Leon Mičić, drugi je bio Ilija Kopić, treći Karlo Brkić, a četvrto mjesto osvojio je Tin Petričević.U kategoriji djevojčica do 12 godina prvo mjesto osvojila je Petra Olij, druga je bila Lora Šupuković, treća je bila Nina Lusavec, dok je četvrto mjesto osvojila Nina Marić.

U kategoriji do 14 godina prvo mjesto osvojio je Ilija Kopić, drugi je bio Filip Rihtar,treći je bio Leon Mičić, a četvrti Luka Vodopija.U kategoriji djevojčica u ovoj kategoriji prvo mjesto osvojila je Petra Olij, druga je bila Leonarda Kajkić, treća je bila Nina Lusavec, a četvrta Luna Lukačević.

Nagrade najuspješnijima podijelio je Mario Brkić, predsjednik Teniskog kluba ''Vinkovci'',dok su turnir uspješno vodili treneri kluba: Zvonimir Voda, Alen Halužan i Zoran Horvat.

 

 

Share