Najave

Raspored događanja za prosinac 2018. u ...
Raspored događanja za prosinac 2018. u ...

  Foto: Ivana Dragičević ...

Gimnastički klub Vukovar priredbom i Višebojskim prvenstvom zaključio uspješnu godinu

VUKOVAR-U OŠ Dragutina Tadijanovića održana je božićna priredba gimnastičkog kluba, pod nazivom „Raduj se cijeli svijete“.  Radosti, sreće i veselja nije nedostajalo, jer su u ovoj priredbi sudjelovali svi članovi. Kao i uvijek  najmlađi su bili najveseliji i najslađi, svoje vježbe su prikazali na pjesme Bijeli Božić (TS Kristali i Vukovarski golubići) i Pačiji ples. 

Prikazane su plesne točke u kojima su sudjelovale i članice natjecateljske grupe, kao i svi članovi rekreativnih grupa, a svoju  točku su prikazale i mlade sutkinje GKV Tea Stojšić i Ivana Kiralj. 

Gledalište je bilo puno, a sam pogled na nasmijana i vedra lica roditelja, baki i djedova, bio je znak da je priredba bila dobro odrađena. U gledalištu je bio i gospodin Dalibor Žigić iz društvenih djelatnosti Grada Vukovara, koji rado viđen gost na događajima u organizaciji gimnastičkog kluba. Na kraju vesle priredbe uslijedila je podjela darova i fotografiranje.  Božićna priredba je za sve rekreativce bila posljednja aktivnost prije odlaska na zasluženi odmor.

U organizaciji gimnastičkog kluba Vukovar 23.12.održano je  deseto po redu Višebojsko prvenstvo grada Vukovara. Posljednje je to natjecanje u 2017. godini, prije odlaska na zasluženi odmor.

U B programu nastupila je Monika Zovko i u kategoriji ml kadetkinja osvojila je 1. mjesto.

U C programu se natjecanje odvijalo u četiri kategorije,  a po kategoriji je bilo od pet do devet natjecateljica. Pred domaćom publikom prikazane su dobre vježbe, tako da je borba za medalje bila velika. 

Na kraju  su ostvaren ovakav plasma:                                                                                   

KADETKINJE:  1.Ana Kuzmanović, 2.Nika Budim, 3.Vita Panza, 4.Ela Andrašević, 5.Lana Skokić, 6.Lana Antunić, 7.Tanja Turukalo i 8.Tia Šarić

MLAĐE JUNIORKE: 1.Miljana Poznanović, 2.Nikolina Velikić, 3.Maja Kell, 4.Lana Aleksić, 5.Marina  Stevanović, 6.Valentina Mrkonja, 7.Melani Grgamić, 8.Dijana Andrašević i 9.Lana Ernjaković                                            

JUNIORKE: 1.Ella Kalentić, 2.Ema Rendulić, 3.Iva Čikanović , 4.Petra Petričević, 5.Ivana Crnjac i 6.Lucija Radoš       

                                                                                                                                                 

SENIORKE: 1.Vanja Kiralj, 2.Kristina Gužvić, 3.Tena Ivanković, 4.Dora Čikanović i 5.Andrijana Božić

Pred natjecateljicama je odmor, a zatim slijede zimske pripreme.

 

Share