Najave

Raspored događanja za prosinac 2018. u ...
Raspored događanja za prosinac 2018. u ...

  Foto: Ivana Dragičević ...

Desetim jubilarnim Rock Marinfestom prikupljeno 4.645 kuna za Buba Bar

VINKOVCI-U prostorijama Udruge osoba s invaliditetom ''Bubamara'' Vinkovci održana je završna konferencija 10.Rock Marinfesta, koji se održao 27.prosinca prošle godine u Vanilla Clubu u Vinkovcima.

- Moram se na početku zahvaliti svima koji su došli na koncert, atmosfera je bila odlična, a imali smo odlične bendove. Ove godine smo imali prodano samo 300 ulaznica, što je manja posjećenost nego prijašnjih godina. Sljedeće godine smo odlučili da imamo ipak dva dana, kako bi se predstavili i mnogi naši bendovi, što ih i ovom prilikom pozivam da se sljedeće godine odazovu na Rock Marinfest. Osim toga želio bih se zahvaliti Gradu Vinkovcima i Vukovarsko-srijemskoj županiji koji su pomogli novčanim sredstvima pri organizaciji koncerta. Deset godina je iza nas i želim se prvenstveno zahvaliti Vladimiru Bakariću koji je pokrenuo cijelu priču oko Rock Marinfesta. Ako govorimo o financijskom dijelu, moram reći da je ovogodišnji prihod bio 40.010,00 kuna, a rashodi 35.365, 00 kuna, tako da je ostvaren prihod za Udrugu osoba s invaliditetom ''Bubamara'' u iznosu 4.645 kuna, rekao je Ivan Grigić.

Na kraju recimo da su nastupili: The Karambol, Septica, Atheist Rap, Let 3, Dječaci, Darko Jakuš-Jale, a prikupljena sredstva bit će utrošena za otvaranje Buba Bara u Vinkovcima, gdje će raditi osobe s Downov sindromom.

 

 

Share