Najave

Raspored događanja za siječanj 2019. u ...
Raspored događanja za siječanj 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA   ...

Darko Žbunj novi gradonačelnik obećao puno životnih radosti i veselja

VINKOVCI-Karnevalsko ludilo zahvatilo je Vinkovce,a smijenjen je dosadašnji gradonačelnik Ivan Bosančić koji je vlast predao Darku Žbunju koji će tako vladati Vinkovcima punih deset dana.

Bilo je dosta kandidata, svi su željeli ponijeti laskavu titulu gradonačelnika, no odluka je pala na Darka Žbunja koji je u svojoj predizbornoj kampanji imao najbolji program na milijunskim papirima , a uz to imao je rasplesanu Gradsku upravu.

-Poručio bih svim građanima Vinkovaca, da od sada više nema brige za ništa, radujte se, veselite se u ovih deset dana. Imamo puno projekata, no zasigurno to je životna radost i veselje. Krofne smo podijelili, a to je prvi znak pažnje prema građanima.Novaca u blagajni nema, no obećavam da će svi dobiti plaće i da se više neće odlaziti iz Vinkovaca, rekao je Darko Žbunj, novi gradonačelnik.

Bivši gradonačelnik Ivan Bosančić predao je vlast i zaželio puno sreće novom gradonačelniku, te je ovom prilikom rekao:

-Drago mi je da će deset dana novi gradonačelnik uživati u gradskim problemima, al naravno kroz šalu. U ovih deset dana radosti, veselja, opuštenosti sve će biti kao u bajci. Želja je otjerati zimu i u veselju dočekati proljeće, toplije dane. Drago mi je da se mladi ljudi okupljaju i održavaju tradiciju karnevala, istaknuo je bivši gradonačelnik Ivan Bosančić.

Na izboru novog gradonačelnika bila je osnovna škola Zrinskih Nuštar Područna škola Marinci koji su bili prošlogodišnji pobjednici.

Share