Najave

Raspored događanja za siječanj 2019. u ...
Raspored događanja za siječanj 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA   ...

Zimska produkcija Cheerleading klub Ma&Ko oduševila posjetitelje svojim nastupima

VINKOVCI- Plesna radionica Ma&Ko osnovana je ožujku  2008. godine, a u prosincu 2015. službeno mijenja ime u Cheerleading klub Ma&Ko. 

Cheerleading klub Ma&Ko  održao je javni sat u  okviru desete zimske produkcije u dvorani  Ekonomske i trgovačke škole ''Ivan Domac'' u Vinkovcima, a plesalo je preko stotinu plesača od najmlađih 2014.godine pa do najstarijih 2000. godište. Svi polaznici u pozitivnoj atmosferi predstavili su se u 20 koreografija, te izmamili veliki pljesak nazočnih

Od osnutka vođen je pod pedagoškim vodstvom  Antonije Škegro, profesorice, mentorice tjelesne i zdravstvene kulture i trenerice Sare Pajvančić koje sudjeluju  na mnogobrojnim edukativnim plesnim  susretima s ciljem odgajanja djece i mladeži kroz ples, poticanja dječje mašte, kreativnosti, samopouzdanja, pozitivnog međuljudskog odnosa, tolerancije i ljubavi za plesom. Uz trenericu Saru s djecom vrijedno radi i pedagoški usmjerava trener Ivan Jukić.

Već desetu godinu klub posebnu pažnju usmjerava radu s najmlađim uzrastima i u tu svrhu organizira plesnu edukaciju. Mlađe dobne skupine imaju nastupe dva puta godišnje, dok starije dobne skupine odlaze na mnogobrojne nastupe u gradu i izvan njega, te na državna i europska natjecanja gdje ostvaruju odlične rezultate. U 2014. godini pridružuju nam se djeca iz Ivankova .U Zagrebu je 2017.osnovan i Cheerleading klub Zagi Zagreb gdje s djecom vrijedno rade Anja Dobranić, Lana Bene, Tea Kozjak.

 

Foto: Suzana Bota

 

Share