Najave

Raspored događanja za siječanj 2019. u ...
Raspored događanja za siječanj 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA   ...

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić održao prijem Magdalene Brkić, Miss turizma Hrvatske

VINKOVCI-U maloj gradskoj vijećnici, vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, održao je prijem Magdalene Brkić, Miss turizma Hrvatske, šeste na svjetskom izboru u Maleziji, te članice Udruženja manekena ''Loreena'' Vinkovci.

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić rekao je kako je ovo bila najbolja promocija Vinkovaca i Hrvatske na svjetskoj razini, te je čestitao Magdaleni Brkić na odličnom plasmanu na svjetskom izboru u Maleziji.

-U Maleziji je bilo prekrasno, upoznala sam puno lijepih djevojaka, nije bilo ljubomore sve smo bile zajedno, međutim najviše sam se družila s Miss Srbije i Miss Slovenije. Jedno jako lijepo iskustvo je iza mene i s puno lijepih uspomena sam se vratila iz Malezije. Ovom prilikom zahvaljujem se vinkovačkom gradonačelniku Ivanu Bosančiću koji je pored svojih obaveza našao vremena za prijem, kao i na lijepim poklonima koje sam dobila. Sada se vraćam fakultetu biologije, mom dečku, te mojoj drugoj ljubavi, a to je rukomet. Što se tiče godine koja je ispred mene imam puno planova, no sve ću to realizirati u dogovoru s Borisom Kosmačem, vlasnikom licence za Miss turizma Hrvatske, te mojem Udruženju manekena ''Loreena'' Vinkovci, čija sam članica već pune četiri godine, rekla je Magdalena Brkić, Miss turizma Hrvatske.

 

Share