Najave

Raspored događanja za siječanj 2019. u ...
Raspored događanja za siječanj 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA   ...

Karate klub ''Max'' Ivankovo osvojio 3 zlata, 2 srebra i 8 bronci u Virovitici

IVANKOVO-U dvorani tehničke škole u Virovitici karate kluba „Virovitica“ organizirao je 16. međunarodni karate fest - „Virovitica open 2018“. Na turniru je nastupilo 587 natjecatelja iz 65 klubova i 7 država (Mađarska, Rumunjska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Hrvatska).

Karate klub „Max“ Ivankovo nastupio je sa 16 natjecatelja u 24 kategorije i osvojio je ukupno 13 odličja – 3 zlata, 2 srebra i 8 bronci.

Zlato su osvojili Lara Žgela, Lana Kockarević i Luka Žgela. Srebro su osvojili Ružica Vukić i Mia Orlović.

Broncu su osvojili Emanuela Kockarević, Ružica Vukić, Leon Vukoja 2x, Luka Požega, Toni Vukić, Melita Maloševac i Lovro Tisucki.

Na natjecanju su još nastupili: Petra Dogan, Matej Naletilić, Matej Tisucki, Benjamin Ljubas i Marko Jurić.U konkurenciji 65 klubova KK „Max“ u ukupnom poretku zauzeo je 10. mjesto. Natjecatelji su nastupili pod vodstvom učitelja karatea Davida Žgele.U sudačkoj postavi bio je i naš učitelj karatea i međunarodni sudac Zdravko Perlić.

 

Ovim putem zahvaljujemo se prijateljima iz KK „Ictus“ Vinkovci na sportskoj suradnji prilikom odlaska na natjecanje i na samom natjecanju

 

Share