Najave

Raspored događanja za veljaču 2019. u ...

Bruna Maričić i Leon Babić Brajko pobjednici, Ena Čopčić treća na turniru do 16 u Vinkovcima

VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ''Vinkovci'' odigran je teniski turnir ''Dvoransko otvoreno prvenstvo Vinkovaca'' u kategoriji juniora i juniorki do 16 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U prvom polufinalu u kategoriji djevojčica Lucija Koričić, inače prva nositeljica turnira iz Teniskog kluba ''Olimpija'' Osijek pobijedila je Enu Čopčić, četvrtu nositeljicu turnira iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' sa 6:4, 7:5. U drugom polufinalu Bruna Maričić iz HTK ''Zagreb''  pobijedila je Mariju Benković , treću nositeljicu turnira iz Teniskog kluba ''Olimpija'' Osijek sa 6:1, 6:1. U finalu smo gledali susret između Lucije Koričić i Brune Maričić, a bolja je bila Maričić koja je pobijedila sa 6:3, 6:3, te tako osvojila turnir u kategoriji juniorki.

U prvom polufinalu u kategoriji dječaka Lovro Harc iz Teniskog kluba ''Osijek'' pobijedio je Mateja Dodiga iz Teniskog kluba ''Olimpija''  Osijek sa 6:2, 6:3.U drugom polufinalu Leon Babić Brajko iz Teniskog kluba ''Đakovo'' bio je bolji od Tina Oštro iz Teniskog kluba ''Chromos'' Zagreb u tri neizvjesna seta, a bilo je 6:7(5), 6:4, 7:5.Finalni ogled između Leona Babića Brajka i Lovre Harca, ponudio je  neizvjestan  prvi set u kojem je Leon Babić Brajko  dobio prvi set sa 7:6(5).U drugom set Leon Babić Brajko odigrao je odlično, što se odrazilo i na rezultat koji je na kraju drugog seta bio 6:1, te je tako sa ukupnih 7:6, 6:1, osvojio turnir u kategoriji juniora.

Vrhovni sudac turnira bio je Vlado Vergaš, dok je dužnost voditelja turnira obnašao Goran Puškarić.

 

Share