Najave

Raspored događanja za ožujak  2019. u ...
Raspored događanja za ožujak 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA     ...

Udruga braniteljica Domovinskog rata Grada Vinkovaca uručila donaciju Domu za stare i nemoćne u Vinkovcima

VINKOVCI-Udruga braniteljica Domovinskog rata Grada Vinkovci posjetila Dom za stare i nemoćne u Vinkovcima kako bi im ususret Uskrsu uručila vrijednu donaciju.

Ulaskom u Dom za stare i nemoćne zatekli smo korisnice kako krate vrijeme kroz razne društvene igre, a dolazak braniteljica ih je posebno razveselio.

-Mi kao i svake godine za Božić i Uskrs obilazimo naše građane koji su smješteni po domovima kako bi im uljepšali nadolazeće blagdane. Ovo je već tradicionalno kako dolazimo u Dom za stare i nemoćne, prvi put kad smo došle bile smo jako lijepo primljene, te smo odlučile tako svake godine doći. Korisnici su jako zadovoljni našim dolaskom, onda smo shvatili da oni u ovom Domu imaju sve ono što im je potrebno od hrane i odjeće, međutim njima nedostaje druženja, rekla je Grozdana Mauer, predsjednica Udruge braniteljica Domovinskog rata Grada Vinkovci.

U svojoj donaciji braniteljice su donijele jaja, boju za jaja, kao i ljuske od luka jer su korisnice željele da ih ukrase u starinskom načinu.

Ravnateljica Doma za stare i nemoćne Gordana Trifunović zahvalila se članica Udruge braniteljica Domovinskog rata Grada Vinkovaca na donaciji koja će im dobro doći za njihovu radionicu ukrašavanja jaja.

 

Share