Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Sedam prometnih nesreća i jedna sa smrtno stradalom osobom u Petrovcima

VINKOVCI-Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je  sedam prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta( Vukovar-2, Ilača, Petrovci), dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže i jedna osoba lakše ozlijeđena (Cerić, Petrovci) i jedna prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom (Petrovci), o čemu više slijedi:

Jučer, 31. travnja, oko 15,50 sati, 54-godišnjak iz Starih Jankovaca, upravljao je osobnim automobilom „“Citroen“, vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom ulice B. J. Jelačića u Petrovcima, iz smjera Starih Jankovaca u smjeru Vukovara. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, udario je u pješakinju, 78-godišnjakinju iz Petrovaca, koja je prelazila kolnik. 78-godišnjakinja je u prometnoj nesreći teže ozlijeđena te je uslijed zadobivenih ozljeda preminula u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. Očevidom je utvrđeno kako je 54-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola.

Također jučer, 31. travnja, oko 1,10 sati, u Ceriću, 27-godišnjak iz Vinkovaca upravljao je osobnim automobilom „Audi“, austrijskih registarskih oznaka, krećući se kolnikom ulice B. J. Jelačića, iz smjera Nuštra u smjeru centra Cerića. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, u jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u odvodni kanal. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, dok je putnik u vozilu, također 27- godišnjak iz Vinkovaca, teže ozlijeđen i nalazi se u KBC Osijek na liječenju. Očevidom je utvrđeno kako je vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola.

Jučer, 31. travnja, oko 19,40 sati, 41-godišnjak iz Vinkovaca, upravljao je osobnim  automobilom vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom ulice J. J. Strossmayera u Vođincima, iz smjera Vinkovaca u smjeru Novih Mikanovaca.  Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije se na vrijeme zaustavio te je udario u pješakinju, 79-godišnjakinju iz Vođinaca, koja je u tom trenutku prelazila kolnik. Pješakinja je teže ozlijeđena.