Najave

Raspored događanja za ožujak  2019. u ...
Raspored događanja za ožujak 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA     ...

Proslavljeni hrvatski tenisač Marin Čilić donirao majice Vinkovačkom plivačkom klubu

VINKOVCI-U zatvorenom plivalištu Lenije, Vinkovački plivački klub organizirao je već tradicionalno uskršnje klupsko natjecanje Zeko 2018. 

Ono što karakterizira ovo natjecanje je spoj svih generacija od najmlađe do najstarije koji zajedničkim snagama učestvuju u organizaciji, plivanju i promociji  kluba. Aktivni članovi kluba sudjeluju u natjecateljskom dijelu gdje odmjeravaju snage tzv. pozitivna konkurencija i mjeri im se vrijeme koje je u isto vrijeme pokazatelj trenerima na čemu moraju dodatno raditi. 

Zeko okupi i nemali broj volontera, bivših plivača, koji sudjeluju u provedbi natjecanja kao suci i starteri, a sve pod budnim okom trenera i organizatora natjecanja Zvonimira Pintera. 

Moramo napomenuti kako su uz djecu i roditelji imali priliku otplivati dionicu i odmjeriti snage. Najhrabrija skupina očeva je  otplivala 50 m slobodno i ovim putem im zahvaljujemo na angažmanu i dobroj volji. 

Natjecanje Zeko je ove godine posebno po još jednom angažmanu te moramo istaknuti da je naš proslavljeni tenisač i trenutno treći igrač svijeta Marin Čilić sponzorirao dar za djecu. Ovog puta su to plave majice s potpisom ovog velikog sportaša. 

 

Share