Najave

Raspored događanja za ožujak  2019. u ...
Raspored događanja za ožujak 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA     ...

Nika Brkić odličnim borbama do titule viceprvakinje Hrvatske u karateu

VINKOVCI-U Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske u karateu. Nastupilo je oko 560 natjecatelja iz 80-ak klubova Hrvatske. Pod vodstvom trenera Pamele Kordanovski i Jakova Šikića, Karate klub Vinkovci nastupio je sa 9 natjecatelja: Nika Brkić, Filip Periša, Mihael Veselčić, Erik Udarović, Ivan Jurić, Mislav Iličić, Leon Udarović, Filip Geljić i Josip Slaviček. 

U izuzetno jakoj konkurenciji učenica -40 kg., Nika Brkić je u borbama uz 4 pobjede i jedan poraz osvojila srebrnu medalju te postala viceprvakinja Hrvatske.

Zapažene nastupe u ostalim borbama imali su braća Erik Udarović i Leon Udarović. Filipu Periši je ovo bilo prvo karate natjecanje uopće te je pokazao veliki potencijal za budućnost.

Treneri karate kluba Vinkovci zahvaljuju svima na pomoći koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji odlaska na ovo važno natjecanje.

Posebna zahvala na potpori gradonačelniku grada Vinkovaca Ivanu Bosančiću, te obiteljima naših članova: Veselčić, Brkić, Matić i Geljić jer bez njihovih donacija odlazak na ovako važan dvodnevni turnir ne bi bio moguć.

 

Share