Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Poginula dva motociklista na cestama Vukovarsko-srijemske županije

VINKOVCI-Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda  zabilježeno je 15 prometnih nesreća, od čega 10 prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, tri prometne nesreće u kojima je pet osoba lakše ozlijeđeno (Vinkovci-2, Gradište) i dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe smrtno stradale, o čemu više slijedi:

Jučer, 29. travnja, oko 3,50 sati, 49-godišnjak iz Slavonskog Broda, upravljao je motociklom, krećući se auto-cestom Zagreb –Lipovac,  iz smjera Županje u smjeru Slavonskog Broda. S obzirom da nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste, u blizini Babine Grede naletio je na postavljenu prometnu opremu za označavanje zapreka, izgubio nadzor nad motociklom te pao s motocikla. Uslijed težine zadobivenih ozljeda, 49-godišnjak je preminuo na mjestu događaja.

Također jučer, 29. travnja, oko 17,30 sati, 51-godišnjak iz Otoka, upravljao je motociklom na kojem se kao suputnica nalazila 42-godišnjakinja iz Otoka, krećući se kolnikom ceste u ulici Faličevci u Privlaci, iz smjera centra Privlake u smjeru mjesta Mirkovci. 

S obzirom da brzinu nije prilagodio osobinama ceste, započeo je pretjecanje i udario u osobno vozilo kojim je upravljala 21-godišnjakinja iz Privlake, a koja je pravovremeno signalizirala svoju namjeru skretanja ulijevo.Od posljedica udara, 51-godišnji vozač motocikla preminuo je na mjestu događaja, njegova 42-godišnja suputnica zadobila je teže tjelesne ozlijede, a 21-godišnja vozačica osobnog vozila i putnica u njezinu vozilu lake tjelesne ozljede.