Najave

Raspored događanja za veljaču 2019. u ...

Dan otvorenih vrata posebnih odjela OŠ ''Antun Gustav Matoš'' Vinkovci

VINKOVCI-Dan otvorenih vrata posebnih odjela OŠ ''A. G. Matoš'' Vinkovci obilježen je uz prigodan program u školi.

Učenici posebnih odjela, njihovi učitelji i pomoćnici u nastavi ugostili su svoje prijatelje iz Centra za rehabilitaciju ''Mala Terezija“, Dječjeg doma Sv. Ana, OŠ Josipa Matoša iz Vukovara i Centra za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark“ iz Osijeka. 

Osim spomenutih gostiju, manifestacija je bila otvorena za sve učenike redovne nastave, obitelj i prijatelje. Učenici su uz pomoć učitelja i pomoćnika za svoje goste pripremili priredbu u kojoj su se ispreplitali glazba, ples, recitacija i gluma. Publika je sav njihov veliki trud nagradila velikim pljeskom. Nakon priredbe gosti su pozvani u obilazak posebnih odjela gdje je postavljena izložba dvodimenzionalnih i trodimenzionalnih dječjih radova koje su učenici pripremali cijelu školsku godinu. 

Nakon toga su učenici sudjelovali u sportskim natjecanjima. Odmjerili su snage u različitim starim igrama: nošenju jaja u žlici, igri „karike na marike“, skakanju u vreći, bacanju medicinke, prenošenju loptice na reketima, skoku u dalj s mjesta i povlačenju užeta. Učenici su bili oduševljeni svojim nastupima i rezultatima. 

 

Svi natjecatelji osvojili su prikladne nagrade i zadovoljni otišli kući u želji za ponovnim druženjem sljedeće godine. 

 

Share