Najave

Raspored događanja za veljaču 2019. u ...

Karate klub ''Vinkovci'' osvojio četiri zlatna, šest srebrnih i šest brončanih odličja u Osijeku

VINKOVCI-U nedjelju, 13. svibnja 2018. godine održano je 6. kolo otvorene karate lige u Osijeku. Nastupilo je 243 natjecatelja iz 15 klubova. Pod vodstvom trenera Pamele Kordanovski i Jakova Šikića, Karate klub Vinkovci nastupio je sa 14 natjecatelja, te su osvojili ukupno 16 odličja u borbama, od čega četiri zlatna, šest srebrnih i šest brončanih. 

Zlatne medalje osvojili su: Luka Idžanović, Josip Slaviček, Leon Udarović i Nika Brkić. Srebrne medalje osvojili su Lucija Martinović, Ivana Slaviček, Josip Slaviček, Erik Udarović, Mihael Veselčić i Leon Udarović. Brončanim medaljama okitili su se Ivan Jurić, Filip Jurić, Nika Brkić, David Kelemen, Lorena Varga i Filip Periša. 

Zapažen nastup u jakoj konkurenciji imao je i Mislav Iličić. Treba napomenuti da su Josip Slaviček, Leon Udarović i Nika Brkić nastupili u dvije kategorije i osvojili svako po dva odličja. 

Nakon uspješno odrađenog zadnjeg kola lige Karate klub Vinkovci nastavlja sa pripremama i s optimizmom gleda na sljedeće međunarodno karate natjecanje koje će se početkom lipnja održati u Sisku 

 

Share