Najave

Raspored događanja za veljaču 2019. u ...

Športski karate klub ''Ictus'' Vinkovci ukupno treći u Otvorenoj karate ligi

VINKOVCI-U sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku održano je posljednje,  6. kolo,  Otvorene karate lige OBŽ 2017./18. , na kojemu je nastupilo 243 natjecatelja iz ukupno 15 klubova, među kojima je nastupilo i 5 natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci , koji su tom prilikom osvojili ukupno 9 odličja  i to 6 zlatnih, 1 srebrno i 2 brončana odličja. 

Nastupima u dvije kategorije u borbama pojedinačno Milan Ćujo i Leon Kljaić osvojili su svaki po dva zlatna odličja.  Nadalje,  Luka Ćujo također je nastupio u dvije kategorije u borbama pojedinačno te osvojio jedno zlatno i jedno brončano odličje. Nastupivši u borbama pojedinačno Damir Ćulubrk osvojio je zlatno odličje dok je svojim nastupima u katama pojedinačno u svojoj kategoriji osvojio srebrno odličje. U kategoriji kate pojedinačno mlađe  učenice nastupila je Lana Šola koja je osvojila brončano odličje.  

Sukladno ostvarenim rezultatima Športski karate klub „ICTUS“ Vinkovci u 6. kolu    Otvorene karate lige OBŽ 2017./18. zauzeo je treće mjesto, dok su u ukupnom poretku, nakon održanih svih šest kola Otvorene karate lige OBŽ 2017./2018., zauzeli odlično treće mjesto.

Za napomenuti je kako je po završetku Lige Milan Ćujo u kategoriji borbe pojedinačno  u ukupnom poretku treći borac po uspješnosti, a Leon Kljaić sedmi.  Također, u katama pojedinačno Tea Zlojić je šesta po uspješnosti katašica. U ukupnom poretku natjecatelja po uspješnosti , u kategoriji kate + borbe , Milan Ćujo zauzeo je odlično 5. mjesto.    

 

 Ostvarenim rezultatima natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci   odlično su predstavljali svoj Klub kao i Grad Vinkovce.  

 

Share