Najave

Raspored događanja za svibanj  2019. u ...
Raspored događanja za svibanj 2019. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Dominik Greifenstein srebrni, Ivana Firi i Patrik Sučić brončani na državnom taekwondo natjecanju u Omišu

VINKOVCI-Proteklog vikenda u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza, a u odličnom domaćinstvu Taekwondo kluba „Gusar“ u Omišu se održalo kadetsko i juniorsko Prvenstvo Hrvatske u taekwondou na kojem je nastupilo 437 boraca iz 57 klubova.

Taekwondo klub „Sajnami“ je ostvario odličan rezultat osvojivši 3 medalje te time potvrdio odličan dugogodišnji sustavan rad koji svake godine pokazuje rezultate na državnoj razini koji su mjerljivi pokazatelji rada u klubu.

U juniorskoj konkurenciji srebrnu medalju osvojio je odličan Dominik Greifenstein koji je u finale na žalost ušao ozlijeđen, a Ivana Firi je izborila brončanu medalju. U kategoriji juniora nastupio je još i Fran Čopčić koji je nažalost zaustavljen u prvom kolu.

U kategoriji kadeta broncu je osvojio Patrik Sučić dok se Karlo Šarčević plasirao na 5. mjesto, a u prvom kolu zaustavljena je Gabrijela Plašć.

Borci su nastupili pod vodstvom trenera Jasmine Lucić i Divijana-Martina Kelave koji su izuzetno zadovoljni rezultatom.

Moramo napomenuti da su Sajnamovci ove godine uspjeli osvojiti medalje sa državnih Prvenstava u svim uzrasnim kategorijama (kadeti, juniori, mlađi seniori te seniori) što je najbolji poklon za 15-ti rođendan kluba.

 

Share