Najave

Raspored događanja za travanj  2019. u ...
Raspored događanja za travanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA  ...

Caffe bar Max pobjednik Memorijalnog turnira u spomen na Zlatka Novoselca

VINKOVCI- Župljani Župe sv. Nikole biskupa odlično su organizirali malonogometni turnir u spomen na tragično preminuloga župljanina ove župe Zlatka Novoselca, koji je prije godinu dana tragično preminuo na radnom mjestu na nogometnu terenu uz ŠRU ''Bajer'' 

Iza Zlatka ostala je supruga s četvero djece, stoga je turnir i humanitarnoga karaktera, odnosno organizatori su skupljali donacije za Zlatkovu obitelj. 

Na turniru se prijavilo 19 momčadi, a prvo se igralo po skupina, te na ispadanje do konačnog pobjednika turnira.

U prvom polufinalu MNK ''Slavija'' je u neizvjesnoj utakmici s minimalnih 1:0 nadigrala momčad Gradskog odbora HDZ-a sa 1:0, dok je u drugom polufinalu Caffe bar Max pobijedio momčad DA sa 2:0.

U finalu turnira vidjeli smo odličan mali nogomet i ono najbitnije neizvjestan do samog kraja.Povela je momčad MNK Slavija , a pred kraj utakmice izjednačio Caffe bar Max, tako da se prišlo izvođenju penala do konačnog pobjednika.U lutriji penala bolja je bila momčad Caffe bar-a Max koja je na kraju slavila sa 7:6, te tako postala prvi pobjednik Memorijalnog turnira u spomen na Zlatka Novoselca.

Za najboljeg igrača proglašen je Dario Šupuković (Caffe bar Max), najbolji strijelac je Željko Kovač (MNK Slavija), dok je najbolji vratar Stjepan Sabljić (MNK Slavija )

Kako je ovo bio humanitarni turnir sav prihod od hrane, pića, kotizacija, kao i donacija biti će uplaćen na račun obitelji Zlatka Novoselca.

 

Share