Najave

Raspored događanja za travanj  2019. u ...
Raspored događanja za travanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA  ...

Deportivo Lapovci odličnom igrom do titule pobjednika La Lige 2018.

VINKOVCI-Na inicijativu Mirona Veselčića prošle godine pokrenuta je domaća gradska La Liga koja je okupila momčadi: Deportivo Lapovci , FC Reba, Caritas, Pakleni, Bajer Minken, Moldova, Drumpo, Moldova i RB/KK. 

Entuzijazam Mirona Veselčića prepoznali su momci u raznim momčadima i krenulo se, nije bilo baš ugodno po zimi, no kad imaš misao vodilju za nešto što je dobro, onda niti hladnoća  nije problem.

Na kraju su se izdvojile četiri momčadi Deportivo Lapovci , FC Reba, Caritas i Pakleni koji su odigrali Final Four na nogometnom igralištu pored vinkovačkog dvoranskog plivališta.

U prvom polufinalu vidjeli smo izjednačenu utakmicu između momčadi FC Reba i Pakleni.U regularnom dijelu bilo je 4:4, da bi nakon izvođenja penala slavila momčad FC Reba sa 7:5.Drugo polufinale ponudilo je susret između momčadi Deportivo Lapovci i Caritas, a na kraju je pobijedila momčad Deportivo Lapovci sa 2:1.

U susretu za 3.mjesto momčad Caritas je odlično odigrala od samog početka, te je na kraju slavila sa visokih 6:3, te je sve bilo spremo za veliko finale.

Pune tribine i navijačko zagrijavanje, dalo je naslutiti da se radi o velikoj utakmici između momčadi Deportivo Lapovci i FC Reba. Momčad Deportivo Lapovci povela je sa 2:0, potom je smanjio FC Reba na 2:1, da bi u nastavku susreta Deportivo Lapovci povisilo na 3:1. U drugom dijelu susreta vidjeli smo puno bolju igru momčadi FC Reba koji su došli do izjednačenja na 3:3. Kad su svi već mislili da će penali odlučivati o pobjedniku, minutu prije kraja Deportivo Lapovci postiže pogodak za konačnih 4:3 i titulu pobjednika La Lige 2018.

Kad govorimo o pojedinačnim nagradama najbolji igrač je Dominik Križanović (FC Reba), najbolji strijelac je Stjepan Dekanić (Caritas), dok je najbolji vratar Dominik Jelinić (Deportivo Lapovci).

Nagrade najuspješnijima uručio je Mario Jurić ispred Grada Vinkovaca, a zajedničkim fotografiranjem momčadi završena je ovogodišnja uspješno organizirana La Liga 2018.

Na kraju recimo da je ovo zasigurno odličan projekt na  nivou grada Vinkovaca i kad imate pune tribine djece i odrasli, onda ste sigurni da ste napravili nešto dobro, što se samo treba razvijati u godinama koje dolaze.

 

Share