Najave

Raspored događanja za travanj  2019. u ...
Raspored događanja za travanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA  ...

Antonio Omrčanin i Luka Ereš pobjednici ribolovnog natjecanja na Banji

VINKOVCI-Športsko ribolovno društvo "Jezera Banja" Vinkovci na prostoru jezera Banja u Vinkovcima, organiziralo i provelo 10. natjecanje limača i kadeta, članova društva, u lovu ribe udicom na plovak.

Na natjecanju je sudjelovalo 14 limača i kadeta članova. Dvosatno natjecanje pratili su  starijih članova ŠRD-a, roditelji, rodbina i prijatelji natjecatelja. Natjecanje je provedeno na natjecateljskoj stazi na sjevernom jezeru na Banji. 

U kategoriji limači prvo mjesto s ulovljenih 645 grama ribe osvojio je Antonio Omrčanin, drugo mjesto s ulovljenih 560 grama ribe osvojila je Patricia Dozet, a treće mjesto s ulovljenih  505 grama ribe osvojila je Lana Šola. Poredak ostalih u kategoriji limači: 4. Vedran Mitrović,  5. Nika Mitrović, 6. Katarina Fijačko, 7. Karol Dozet, 8. Bruno Omrčanin, 9. Lucas Čolaković  i 10. Ivan Ereš i 11. Lora Lovretić

U kategoriji kadeti prvo mjesto s ulovljenih 354 grama ribe osvojio je Luka Ereš, drugo mjesto s ulovljenih 278 grama ribe osvojio je Filip Ereš, a treće mjesto s ulovljenih 270 grama ribe osvojio je Željko Koledić. 

Za osvojena prva tri mjesta u obje kategorije dodijeljena su medalje, priznanja i vrijedne nagrade, a ostali natjecatelji su dobili priznanja za sudjelovanje na natjecanju i prigodne nagrade. Priznanja, nagrade i medalje natjecateljima su uručili predsjednik društva Željko Mikić i tajnik društva Zlatko Begović, a   natjecanje je sudio Zvonko Leko.

 

 

Share