Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Slavonija Županja d.d. Županja vrši otkup velikih količina pšenice po najboljim uvjetima na tržištu

ŽUPANJA-Slavonija Županja d.d. Županja,  ovim putem obavještava poljoprivredne proizvođače, otkupljivače i organizatore poljoprivredne proizvodnje da vrši otkup velikih količina pšenice po najboljim uvjetima na tržištu.

Kao jedan od najznačajnijih parametara u kojima su napravili iskorak jest cijena, koja je znatno bolja od onih o okruženju. Osim toga,  bitno je naglasiti kako su primarno gledali na poljoprivredne proizvođače,  te su napravili povoljnije parametre hektolitarske mase za njih. Osim toga naglašavaju da  je plaćanje unutar jednog dana.

Troškove prijema za pšenicu koja je predmet kupovine od strane Slavonija Županja d.d. ne naplaćuju.

Obzirom da dugi niz godina organiziraju proizvodnju šećerne repe, njihovi provjereni i stručni agronomi spremni su Vam ponuditi  svu svoju pomoć i znanje u proizvodnji pšenice,  roda 2019.god. , i na taj način  obilježiti 70 godina postojanja poduzeća Slavonija Županja.

Za kraj pozivaju sve zainteresirane poljoprivrednike za organizaciju poljoprivredne proizvodnje, da im se slobodno obrate za ugovaranje proizvodnje za narednu godinu.

Slavonija Županja, kao  jedan od lidera u proizvodnji brašna,  ugovorene količine  iskoristit će za povećanje udjela u proizvodnji brašna.

 

Share