Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Ženska ekipa PK Orion treća, muška peta na ekipnom C prvenstvu Hrvatske

VINKOVCI-Nakon završenog Prvenstva Hrvatske za dobne skupine, plivačice i plivači PK Orion su imali za odraditi zadnju stepenicu ove sezone, ekipno C prvenstvo Hrvatske. 

Za mušku ekipu PK Orion plivali su Alojzije Ćaleta, Nikola Ćaleta, Matej Svilar, Marin Svilar, Dominik Živalj i Marko Jurić, a za cure Tonka Kovačević, Laura Matić, Lana Jurić, Dorotea Živalj i Adela Matošević, svi pod budnim oko trenerice Maše Pešec. 

Od prvoga dana pa do kraja, dečki i cure su zauzeli svoje pozicije i na njima ostali do samoga kraja. Drugima nisu dali svoje mjesto, ali s vidnim umorom nisu uspjeli napredovati naprijed. Tako su dečki zauzeli 5. mjesto u konkurenciji 8 klubova, a djevojke 3. u konkurenciji 5 klubova. 

 Unatoč umoru s prethodnih natjecanja, svi oni su dali svoj maksimum te većinom  otplivali svoje osobne rekorde, čak i u zadnjem dijelu natjecanja, što je rezultat treninga tijekom godine i psihološke stabilnosti plivačica i plivača PK Orion. 

Nakon ovog natjecanja neki plivači PK Orion putuju na more, drugi ostaju na bazenu i već na jesen kreću s novim pripremama za predstojeću sezonu i još bolje rezultate.

 

Share