Najave

Raspored događanja za travanj  2019. u ...
Raspored događanja za travanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA  ...

Dirty Entoni pobjedu posvetio Saši Krnetiću iz Atomic Dance Factory 

VINKOVCI-U odličnoj organizaciji udruge HIP-HOP Original Skillz iz Osijeka i udruge HIP-HOP iz Vinkovaca održane su Urbane jeseni, odnosno HIP-HOP na Orionu10 u okviru 53. Vinkovačkih jeseni.

Na početku smo vidjeli crtanje grafita, popularni Graffit Jam naslovljen ''Hip-Hopom protiv nasilja'', a zid Tehnološkog parka u Vinkovcima oslikavali su: Dalibor Smiljanić ( dale), Nenad Krahulec ( skel), Bruno Predrijevac ( fosil), Marko Prkić ( zomer), Vedran Bjelobradić ( rebus), Marin Meković ( mano) iz HIP-HOP Osijek i Original skillaz Croatia.

Kad su grafiti bili gotovi, sve je bilo spremno za veliko natjecanje u breakdanceu, gdje je nastupilo osam odraslih.U samom uvodu u večer imali smo breakdance radionicu '' Kids battle Hip-Hop na Orionu'' za najmlađe koju je vodio Entoni Radman (Dirty Entoni) iz Velike Gorice, a djeca su pokazala veliku zainteresiranost.

Samo natjecanje HIP-HOP na Orionu 10 bilo je nešto posebno, nastupili su natjecatelji iz Srbije, Hrvatske i Mađarske i Švicarske, a suci: Johnny (Bilje), Nito (Osijek), Kan i Rok (Pečuh) nije imao lagan zadatak proglasiti najbolje.

U odličnim nastupima svih sudionika, prvo mjesto osvojio je Entoni Radman (Dirty Entoni) iz Velike Gorice, drugi je  bio Srđan Postin (Djanny), dok je treće mjesto osvojio Gergely Buki (Loosefit) iz Pečuha.

-Ove godine je bilo teže osvojiti prvo mjesto, nego prošle godine.Bila je veća konkurencija, došli su odlični momci iz Srbije i Mađarske, no ja sam dao sve od sebe da obranim titulu i uspjelo mi  je. Pobjedu sam posvetio svom prijatelju Saši Krnetiću iz Atomic Dance Factory koji umro, bili smo jako dobri i zajedno smo trenirali djecu. Što se tiče priprema za natjecanje, cijelo ljeto treniram jer ima puno natjecanja.Na kraju bi želio reći da ova radionica koju sam vodio u Vinkovcima, bila je više nego dobra i žao mi je što Vinkovci nemaju klub kao neki gradovi, jer smo imali dosta upita djece, rekao je Entoni Radman (Dirty Entoni) iz Velike Gorice, pobjednik međunarodnog natjecanja u Vinkovcima.

U popratanom dijelu programa vidjeli smo nastupe Plesne skupine Shine (Osijek), Tine Koke Dancehall (Osijek), te Deyo & Siky (Vinkovci).Na kraju Urbanih jeseni održan je koncert poznate i priznate grupe TBF u šatoru Vinkovačkih jeseni.

 

Share