Najave

Raspored događanja za svibanj  2019. u ...
Raspored događanja za svibanj 2019. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Đurđica Kovačević i Silva Filipović pobjednice petog Domskog sijela

VINKOVCI- U Domu za starije i nemoćne u Vinkovcima bilo je iznimno veselo, a razlog tomu peto je Domsko sijelo koje je okupilo natjecatelje iz domova Slavonije i Baranje.

- Peto Domsko sijelo, susret domova Slavonije i Baranje, prilika je da korisnici naših ustanova u druženju obnove prijateljstva i ugodno provedu dan. U sklopu Sijela imali smo natjecanje u izricanju naše poezije i proze - istaknula je Gordana Trifunović, ravnateljica Doma za starije i nemoćne.

Prosudbeno povjerenstvo koje su činile Helena Kuharić, Udruga ‘‘Hrvatska žena‘‘ Vinkovci te Željka Djeke i Vedrana Lugić iz Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci, imale su težak zadatak odabrati najbolje.

Prvo mjesto u kategoriji proze osvojila je Đurđica Kovačević (Dom Velika), drugo mjesto osvojila je Ružica Čeruvija (Dom Vukovar), dok je treće mjesto osvojila Pavica Špoljarić (Dom Ilok). U kategoriji poezije prvo mjesto osvojila je Silva Filipović (Dom Osijek), drugi je bio Spasoje Blagojević (Dom Vinkovci), dok je treće mjesto osvojila Đurđica Kovačević (Dom Velika).

 

Share