Najave

Kapular: ''Intenzivno radimo na stanju sigurnosti na području PU vukovarsko-srijemske''

VINKOVCI-Gradonačelnik Ivan Bosančić zajedno sa svojim suradnicima posjetio je Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku kako bi ima zahvalio na cijelogodišnjem radu i uputio čestitku povodom njihovog dana .

-”Živimo u sigurnom gradu i u sigurnoj županiji. Sigurnost nema cijenu i to trebamo zahvaliti našim policajcima i ovakvim posjetima im zahvaliti i pribilježiti za iduću godinu. Unazad nekoliko mjeseci smo u intenzivnim razgovorima s policijom, zajednički ćemo raditi i projekt obnove PP Vinkovci i mislim da je to dobar put gdje jedinica lokalne samouprave, zajedno s Policijskim upravama sa svoga područja, rade zajedničke projekte na dobrobit djelatnika i građana”, rekao je Ivan Bosančić.

Načelnik PU vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular pohvalio je dosadašnji rad policije i napomenuo kako se u zadnjih godinu dana intenzivno radi na stanju sigurnosti na području naše Policijske uprave.

 ”Najveći i najvažniji posao je osiguranje i zaštita državnih granica i to nam nosi 70% posla. Radimo na sigurnosti svih građana, ali ne na uštrb represije, nego je to prije svega prevencija, suradnja i razgovor s građanima. Želim reći kako je naša Policijska uprava treća po broju policijskih službenika: ”90% smo popunjeni i sasvim solidno raspolažemo s resursima, tehnikom i ljudskim potencijalima. 

 

Share