Najave

Alen Halužan i Ivan Lončar , par Iličić/ Stipica pobjednici ''Ljetne lige 2018.''

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' odigravanjem finalnih susreta završena je ovogodišnja ''Ljetna liga 2018.'' koja je okupila oko 90 igrača .

Kad govorimo o sistemu natjecanja, imali smo dvije faze, odnosno 15 kola gdje su igrači igrali za plasman po redovima, tj. borili se za osvajanje što većeg broja bodova. U drugoj fazi imali smo 16 najboljih igrala koji su izborili završni Masters turnir, kako bi se dobio pobjednik lige. Oni igrači koji nisu ušli u Masters turnir odigrali su Utješni turnir

U prvom polufinalu glavnog turnira Alen Halužan pobjedio je Davora Pajvančića sa 6:1,6:3, dok je u drugom polufinalu Zdenko Drmić bio bolji od Krunoslava Senčića sa 7:5, 6:0. U finalu turnira  Alen Halužan je pokazao svu svoju kvalitetu, te je sa 6:1, 6:4 nadigrao Zdenka Drmića i osvojio Ljetnu ligu 2018.

U prvom polufinalu  Utješnog turnira Ivan Lončar pobijedio je Domagoja Bubala sa 6:3, 6:1, dok je u drugom polufinalu Mario Vuković bez borbe dobio susret protiv Josipa Đurkovića.U finalu Utješnog turnira Ivan Lončar je pobijedio Maria Vukovića, sa 6:0,6:4 i osvojio Utješni turnir  ovogodišnje Ljetne lige 2018.

Osim pojedinačne Ljetne lige odigrana je i Ljetna liga parova gdje smo imali 21 par podijeljen u dvije grupe.

U prvom polufinalu par Iličić /Stipica pobijedio je par Ljoljo /Ljoljo sa 7:5, 6:4, dok je u drugom polufinalu par Mihovilić /Bubalo bio bolji od para Brač /Kolak sa 6:3, 6:1.U finalu smo gledali neizvjestan susret između parova Iličić /Stipica i para Mihovilić /Bubalo.Na kraju je pobijedio par Iličić /Stipica sa 3:6, 6:4, 6:3.Nagradu za fair play par dobili su Habuda i Čuljak.

Voditelj ovogodišnje ''Ljetne lige'' Marinko Ljoljo zahvaljuje se sponzorima Vajda sport Zagreb, Bendix d.o.o. Vinkovci, Tenisshop Vinkovci, Karlovačkoj pivovari, restoranu ''Lamut'' Vinkovci, te Caffe baru ''Nostalgija'' koji su pripremili bogate nagrade za finaliste.

 

Share