Najave

Raspored događanja za travanj  2019. u ...
Raspored događanja za travanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA  ...

Luka Ćujo i Damir Ćulubrk srebrni, Leon Kljajić i Milan Ćujo brončani u Slavonskom Brodu

VINKOVCI-Dana 28. listopada 2018. godine u Slavonskom Brodu održan je iznimno jak međunarodni karate turnir  „25. Memorijalni karate kup Slavonski Brod 2018“    na kojemu je nastupilo ukupno 476 natjecatelja prijavljenih u 605 kategorija , iz 63 kluba s područja Slovačke, Federacije BiH, R. Srbije, R. Austrije te R. Hrvatske, među kojima je nastupilo i 10 natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci koji su  tom prilikom osvojili ukupno 4 odličja i to 2 srebrna i 2 brončana. 

Nastupivši u borbama pojedinačnio u kategoriji mlađi učenici +38 kg srebrno odličje osvojio je Damir Ćulubrk, dok je nastupom u borbama pojedinačno u kategoriji mlađih kadeta -52 kg Luka Ćujo također osvojio srebrno odličje. 

U borbama pojedinačno , u kategoriji kadeta -63 kg nastupio je Leon Kljaić koji je osvojio brončano odličje, dok je Milan Ćujo u borbama pojedinačno u kategoriji juniora -76 kg izvrsnim borbama uspio domoći se brončano odličja, a za napomenuti je kako je Milan nastupio i u kategoriji mlađih seniora -75 kg gdje mu je u iznimno jakoj konkurenciji u repasažu u borbi za bropnčano odličje izmakla pobjeda.    

 Pored navedenih osvajača odličja na turniru su nastupili  još i Antea Kraljević,  Elena Marunček, Marija Cindrić, Benjamin Majcen, Petar Nol, koji su nastupili u katama pojedinačno te Dorijan Dežić koji je nastupio u borbama pojedinačno. 

U ukupnom poretku natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci zauzeli su 33. mjesto od 63 kluba što ukupno gledano predstavlja vrlo dobar rezultat  , a natjecatelji Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci su na navedenom velikom međunarodnom karate natjecanju, kao i prije dva tjedna na turniru u Daruvaru,  na dostojan način predstavljali kako svoj Klub tako i Grad Vinkovce.   

 

Share