Najave

Raspored događanja za travanj  2019. u ...
Raspored događanja za travanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA  ...

Advent u Vinkovcima-Ledeni Orion najljepša priča iz Vinkovaca

VINKOVCI-U maloj vijećnici Grada Vinkovaca održana je konferencija za medije na kojoj je najavljen Advent u Vinkovcima-Ledeni Orion koji će se održati od 30. studenoga 2018. do 6. siječnja 2019. godine.

“Ponajprije, proširili smo klizalište jer sve više građana želi klizati. Proširili smo ga na 500 četvornih metara odnosno bit će dvostruko veće nego prošlogodišnje čime će svatko dobiti priliku okušati se  Također, nadam se da će svatko pronaći nešto za sebe i u zabavnom dijelu programa. Grad ove godine uložio značajna sredstva u nabavku novih božićnih ukrasa i rasvjetnih  tijela te bi vinkovačke ulice i trgovi ove godine trebali zabljesnuti bogatije ukrašeni nego prijašnjih godina.

Prema riječima Mirjam Jukić, direktorice Novosti d.o.o  koje su uz Grad Vinkovci organizator vinkovačke adventske manifestacije, Advent u Vinkovcima, nakon osječkog, najbolji je Advent u Slavoniji te treba sve učiniti kako bi on bio još i bolji.

“Uz ono što Grad obično organizira poput paljenja svijeća ili božićnog koncerta na Gimnaziji, doprinijeli smo koncertnom ponudom tako da četvrtkom imamo koncerte duhovne glazbe, petkom promoviramo lokalne bendove, a subotom su tu koncerti malo popularnijih bendova. Sve to kako bi naš Advent bio posjećen te da se uz klizanje i programe tijekom dana, građani mogu zabaviti i u večernjim satima”, kazala je Jukić.

Jukić je pozvala sve građane da se sa svojim prijedlozima i komentarima jave na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. te na taj način obogate program ovogodišnjeg Adventa u Vinkovcima.

“Nadamo se da će ove godine biti još više posjetitelja jer sve što radimo, radimo upravo s tim ciljem”, poručila je pak gradska pročelnica za kulturu i turizam Marija Liščić Drmić.

Share