Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Gradonačelnik Ivan Bosančić posjetio vinkovačko Gradsko groblje gdje je završena izgradnja ograde sa stražnje strane groblja

VINKOVCI-Gradonačelnik Ivan Bosančić posjetio vinkovačko Gradsko groblje gdje je završena izgradnja ograde sa stražnje strane groblja.

“I brojni su građani apelirali, a i sami smo to znali, kako je nužno ograditi cijelo groblje jer su se događali određeni izgredi, a i zbog samih susjeda ovdje mislimo da je to dobar potez. Izgrađeno je gotovo 600 metara ograde, uređen je pješački ulaz, uskoro će biti uređena i pješačka staza, a u planu je i postavljanje video nadzora. Sve s ciljem da se i s ove strane na groblje može lijepo i kulturno ući i da se podigne razina sigurnosti jer svi znamo da je s grobova znalo nestajati ono što bi građani donijeli, pogotovo u ovo vrijeme. S ogradom i s video nadzorom svih ulaza to će biti onemogućeno”, istaknuo je Bosančić.

Direktor GTG-a Elvis Kovačević istaknuo je kako je ograda građena kroz nekoliko godina, dio po dio, u skladu s financijskim mogućnostima. “Na kraju nam je preostalo ovih završnih 580 metara, koji su izgrađeni sada uz pomoć Grada Vinkovaca te su postavljene i dvije kapije na pješačkom ulazu za građane i na našem službenom ulazu. I sada se možemo pohvaliti da napokon, nakon svih ovih godina, imamo zatvoreno groblje”, istaknuo je Kovačević.

Share