Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Na državno prvenstvo dvije gimnastičarke i sedam gimnastičara

VINKOVCI-U Požegi je u subotu, 20. listopada 2018. održano 4. kolo 56. Kupa Slavonije i Baranje, Kupa Hrvatske, regija Istok u ženskoj i muškoj sportskoj gimnastici – C i B program. Nastupile su gimnastičarke (126 ukupno) i gimnastičari (24 ukupno) iz Osijeka- GK “Inova-Gim” i GD Osijek-Žito, Valpova, Požege, Belog Manastira, Đakova, Slavonskog Broda, Vukovara i Vinkovaca u kategorijama mlađih kadetkinja/kadeta, kadetkinja/kadeta, mlađih juniorki, juniorki/juniora i seniorki/seniora. 

Gimnastički klub „Hrvatski sokol” Vinkovci nastupio je u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Kadetkinje, C program, u sastavu Ana Božić, Iva Rupčić, Petra Kolarić i Luna Aničić osvojile su ekipno 4. mjesto. Pojedinačno Petra Kolarić bila je najbolja od Vinkovčanki, šesnaesta u konkurenciji 25  gimnastičarki. 

U kategoriji mlađih juniorki odlična je bila Nika Breški na 6. mjestu u konkurenciji 31 gimnastičarke. Nora Horvat bila je 23.

Seniorka Dunja Perica osvojila je 9. mjesto među 17 gimnastičarki. 

Naša najbolja gimnastičarka Petra Pavičić, u kategoriji juniorki zahtjevnijeg B programa osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju u konkurenciji 5 gimnastičarki. 

 

 Petra Pavičić i Nika Breški izborile su nastup na Završnici Kupa Hrvatske - državnom prvenstvu, koja se od 9. do 11. studenog 2018. održava u Slavonskom Brodu. 

 

U konkurenciji gimnastičara ove godine se na državnom prvenstvu očekuje najviše od Duje Ramljaka, koji je u zahtjevnom B programu u kategoriji kadeta osvojio prvo mjesto.

 

U kategoriji juniora C na državno prvenstvo plasirao se i Karlo Radić. U Požegi je bio osmi u konkurenciji 10 gimnastičara.  

 

U univerzalnoj kategoriji mlađih kadeta, Vinkovački gimnastičari u sastavu Arijan Tomonji, Fabijan Matković, Pavao Očevčić i Roko Maslać, te u univerzalnoj kategoriji dječaka Marin Pinter također su ostvarili plasman na  državno prvenstvo.

 

Na državnom prvenstvu sudit će i naši suci Marko Simon, Željko Iveljić i Tomislav Gudek.

 

Share