Najave

Raspored događanja za svibanj  2019. u ...
Raspored događanja za svibanj 2019. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

U tijeku su radovi na uređenju zgrade Mjesnog odbora i dvorane u vinkovačkom Novom Selu

VINKOVCI-“Na inicijativu ovog mjesnog odbora, krenuli smo u obnovu zgrade koju, osim brojnih udruga, koriste i građani za neke svoje potrebe i stoga ona mora biti najreprezentativnije uređena. Nadam se da će po završetku radova građani biti zadovoljni učinjenim, te da će ovaj objekt biti na korist svim mještanima Novog sela”, rekao je prilikom obilaska radova gradonačelnik Ivan Bosančić. 

Ovom prigodom najavio je i nove aktivnosti i radove u ovom mjesnom odboru naglasivši da će svake godine, prema planu, dizati nivo investicija u svim gradskim mjesnim odborima. 

“Prvenstveno bih tu izdvojio zdravstvenu ambulantu koja funkcionira u neadekvatnim uvjetima, ali prema mojim saznanjima Dom zdravlja Vinkovci kupio je zemljište na kojem bi se trebala graditi nova zgrada, tako da ćemo i taj problem riješiti. Nadalje, postoji i problem kanalizacijske mreže, kao i zgrade naše osnovne škole u kojoj također rade u neadekvatnim uvjetima za pohađanje nastave. Grad Vinkovci u oba je slučaja angažiran i vjerujem da ćemo pronaći kvalitetna rješenja”, rekao je Igor Banovac, predsjednik Mjesnog odbora Novo Selo

 

Share