Najave

Raspored događanja za travanj  2019. u ...
Raspored događanja za travanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA  ...

Radovi na uređenju parka ispred zgrade Hrvatskih šuma

VINKOVCI-Gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić u pratnji voditelja Uprave šuma Podružnice Vinkovci Damira Dekanića obišao je danas radilište ispred bivše PIK-ove zgrade, a danas u vlasništvu Hrvatskih šuma. 

"Riječ je o nekretnini koja do sada nije bila u funkciji i na kojoj su do sada sanirana konstrukcijski dva kata i završena vanjska obnova zgrade u novijim modernim građevinskim materijalima.", rekao je Damir Dekanić, voditelja Uprave šuma Podružnice Vinkovci dodavši kako se u okviru unutrašnjeg uređenja zgrade pristupilo i uređenju okoliša.

 "Radovi na uređenju parka čija je vrijednost oko milijun i pol kuna trebali bi biti završeni ove godine, a ove ćemo godine izraditi i projekt unutarnjeg uređenja, a s radovima će se krenuti sljedeće godine za što je osigurano tri milijuna kuna. Vjerujem kako će za dvije godine ova zgrada biti u funkciji.", rekao je Dekanić. 

"Izuzetno mi je drago vidjeti da se konačno uređuje prostor ispred zgrade, a želja nam je i zgradu staviti u funkciju kako bi i u budućnosti ova zgrada dobila svoju namjenu. Neće to biti lak posao, ali kada se svi slože, a u ovom slušaju je riječ o Hrvatskim šumama, gradu i županiji, vjerujem da ćemo u tome uspjeti.", kazao je Bosančić.

Share