Najave

Raspored događanja za svibanj  2019. u ...
Raspored događanja za svibanj 2019. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Sjećanje na dr. Nikolu Bagarića – Bagaru

VINKOVCI-U okviru blagdana Sv. Nikole teniski prijatelji okupili su se na druženju i tenisu u Teniskom klubu „Vinkovci“ u znak sjećanja na osnivača teniskog  kluba dr. Nikolu Bagarića. 

Ovi  susreti su postali tradicija i kao da je vrijeme za trenutak stalo, jer je već prošlo 20. godina od kako nas je napustio Bagara kako smo ga svi zvali i poznavali u cijeloj Slavoniji i Hrvatskoj, ne samo u sportskoj javnosti, nego liječničkoj stručnosti i  humanosti.

Na druženju i teniskoj igri prijatelja bili su: dr. Zdravko Grgić i dr. Miroslav Vujić iz Osijeka, dr. Zdravko Milković Mata i dr. Branko Stilinović iz Slavonskog Broda, Pero Klaić iz Županje i Zvonimir Mikić iz Đakova.

iz Teniskog kluba „Vinkovci“ bili su: dr. Josip Dolanski, Ivica Turda, Krunoslav Taner, Branko Matijević, Vladimir Vulić, Josip Petrinović, Boško Racanović, Vlado Vergaš, Nikola Mihaljević Nikica i dr. Ozren Koščić ml., koji je i organizator susreta. 

U trenucima sjećanja na dr. Nikolu Bagarića izrečena je sjajna misao: Kada čovjek umire? Možda je odgovor; onoga momenta kada ga svi zaborave. I upravo ovim druženjem i održavanjem susreta prijatelja pokazali smo da lik i djelo dr. Nikole Bagarića- Bagare za tenis u Vinkovcima i Slavoniji ne umire, nego ostaje u trajnom sjećanju.

 

 

 

Share