Najave

Raspored događanja za svibanj  2019. u ...
Raspored događanja za svibanj 2019. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Športski karate klub 'Ictus'' osvojio 9 zlatnih, 5 srebrnih i 8 brončanih odličja u Osijeku

VINKOVCI-Dana 16.  prosinca  2018. godine  u sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku održano je drugo Otvorene karate lige OBŽ 2018./19. , na kojemu je nastupilo 235 natjecatelja iz ukupno 16 klubova, među kojima je nastupilo i 14 natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci , koji su tom prilikom osvojili ukupno 22 odličja  i to 9 zlatnih, 5 srebrnih i 8 brončanih odličja. 

Nastupima u tri kategorije u borbama pojedinačno, juniori – 76 kg , juniri +76 kg i mlađi seniori -75 kg,  Milan Ćujo osvojio je tri zlatna odličja, dok je njegov brat  Luka Ćujo, koji je također nastupio u borbama pojedinačno u tri kategorije, mlađi kadeti -48 kg , mlađi kadeti -52 kg i kadeti -52 kg , osvojio jedno zlatno i dva srebrna odličja. 

Nastupivši u borbama pojedinačno u kategorijama kadeti -63 kg i kadeti -70 kg, Leon Kljaić osvojio je dva zlatna odličja, dok je Magdalena Jerković, koja je također nastupila u dvije kategorije u borbama pojedinačno, juniorke +59 kg i mlađe seniorke +68 kg, osvojila dva zlatna odličja. Svojim nastupom u katama pojedinačno u kategoriji mlađe kadetkinje 6-5 kyu Tricia Vujeva osvojila je srebrno odličje dok je u kategoriji učenica 6-5 kyu Tricia osvojila brončano odličje. 

Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji mlađih učenika Benjamin Majcen i Petar Nol osvojili su svaki po brončano odličje, uz napomenu kako je Petar nastupio i u borbama pojedinačno u kategoriji mlađih učenika +38 kg u kojoj je osvojio srebrno odličje, dok je u navedenoj kategoriji zlatno odličje osvojio Damir Ćulubrk, koji je nastupivši u kategoriji kate pojedinačno mlađi učenici open osvojio brončano odličje. Kljaić Luna je nastupila u katama pojedinačno u kategoriji učenica 9-7 kyu i osvojila brončano odličje, dok su Elena Marunček i Klara Tunjić nastupivši u katama pojedinačno u svojim kategorijama osvojile  svaka po brončano odličje. Nastupivši u borbama pojedinačno u kategoriji mlađih kadeta +57 kg Adrian Buinac osvojio je brončano odličje.

Kata tim u sastavu Franjo Križanac, Damir Ćulubrk i Petar Nol je svojim nastupom u katama ekipno u kategoriji učenika osvojio srebrno odličje, dok je ženski kata tim u sastavu Elena Marunček, Tricia Vujeva i Marija Cindrić u katama ekipno u kategoriji učenica osvojio brončano odli

Sukladno ostvarenim rezultatima Športski karate klub „ICTUS“ Vinkovci u 2. kolu Otvorene karate lige OBŽ 2018./19. zauzeo je odlično drugo mjesto od 16 klubova koji su nastupili, a nakon završenog jesenjeg dijela polusezone „ICTUS“ se u ukupnom poretku također nalazi na drugom mjestu od 18 klubova koji su nastupali.   

Share