Najave

Noć gimnastike okupila najuspješnije gimnastičarke i gimnastičare GK ''Vukovar''

VUKOVAR-Početkom svake kalendarske godine gimnastički klub Vukovar već tradicionalno organizira Noć gimnastike i svečano proglašenje najuspješnijih članova u prethodnoj godini.

I ove godine svečanost se održala u restoranu Nada. Svečani je to događaj za sve članove kluba, a  njegovoj važnosti u korist govori i dolazak zamjenika gradonačelnika gospodina Pavliček Marijana i voditelja odseka za predškolski odgoj, školstvo i sport gospodina Paloš Josipa. Dolaskom na ovaj događaj dala je na važnosti i glavna sutkinja i dosadašnji delegat HGS za regiju istok gospođa Tihana Lujev.  Na samom početku sve prisutne je pozdravila i svima zaželjela ugodnu večer predsjednica kluba Ankica Paun. Zamjenik je pozdravio sve prisutne, gimnastičarkama čestitao na ostvarenim rezultatima i izjavio da će grad i dalje podržavati rad ovog kluba, jer je vidljiv ozbiljan rad sa najmlađima kao i zapaženi rezultati na regionalnoj i državnoj razini. 

 Prvi dio večeri je  tajnica kluba Bosiljka Stojšić pročitala izvješće o radu za 2018. koje je svake godine sve bogatije. U drugom dijelu večeri slijedilo je proglašenje najuspješnijih gimnastičarki za 2018. godinu. Odličja su uručili gospođa Lujev Tihana, predsjednica Paun Ankica, zatim, gospodin Paloš Josip i na kraju zamjenik gradonačelnika Pavliček Marijan.Svaka natjecateljica je dobila medalju za rezultate ostvarene u 2018.  a  najuspješnijima je uručen pehar .  Titule najuspješnijih za 2018.  dodijeljene su po kategorijama: kadetkinja-Ana Kuzmanović, mlađa juniorka-Maja Kell , juniorka-Ellla Kalentić i seniorka-Vanja Kiralj. Apsolutno najuspješnija gimnastičarka GKV za 2018. je Monika Zovko , koja je dobila i dodatno priznanje za 1. mj na Završnici KUPA Hrvatske u B programu.                                                                                                         

Posebna priznanja uručena su za postignute rezultate i značajan  doprinos u djelovanju  kluba u 2018. uručena su Tei Stojšić i Ivani Kiralj. U nastavku večeri slijedilo je tematsko druženje u stilu Ludih  80-ih i zabavno natjecanje, ples i ugodno i veselo druženje.

Share