Najave

Raspored događanja za svibanj  2019. u ...
Raspored događanja za svibanj 2019. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Dom kulture u novom ruhu u Vinkovačkom Novom Selu

VINKOVCI-U Novom Selu radi se aktivno na poboljšanju i kvaliteti života, a dokaz tome je kako su, osim nove ambulante, građani ovog mjesnog odbora dobili i potpuno obnovljen Dom kulture te novo dječje igralište. 

Prostor Mjesnog odbora, odnosno Dom kulture će biti na korist svim mještanima, a na novom igralištu moći će se i najmlađi zajedno sa svojim roditeljima zabaviti i družiti.

“Danas smo u posjetu Novom Selu gdje smo obnovili prostor Mjesnog odbora, odnosno Dom kulture koji će biti na korist svim mještanima, a na novom igralištu moći će se i najmlađi zajedno sa svojim roditeljima zabaviti i družiti.”, rekao je gradonačelnik Bosančić, dodavši kako grad puno ulaže u djecu i mlade, jer djeca su budućnost. 

“Kroz svaki gradski proračun pokušavamo što više sredstava uložiti u djecu i mlade, jer to je i jedino sigurno ulaganje u budućnost, ulaganje koje će se sigurno vratiti Gradu Vinkovcima. Želja nam je pokrili sve dobne skupine, a pogotovo najmlađu djecu, djecu osnovne i srednje škole i da im pružimo djetinjstvo kakvo zaslužuju.”, zaključio je Bosančić.

 

Share