Najave

Raspored događanja za svibanj  2019. u ...
Raspored događanja za svibanj 2019. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Vinkovčanka Petra Olij u drugom kolu međunarodnog teniskog turnira u Vinkovcima

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' u tijeku je međunarodni teniski turnir ''Zaba Cup 2019.'' za dječake i djevojčice do 14 godina koji se igra pod pokroviteljstvom Zagrebačke banke

Drugog dana turnira, kompletirano je prvo kolo, a članica Teniskog kluba ''Vinkovci'' Petra Olij uspješno je preskočila prvu prepreku. Petra Olij je u susretu Anđelije Marković iz Srbije pobijedila 7:6 (8), 6:3. 

U preostalim susretima prvog kola Fran Rakonić iz Hrvatske, treći nositelj turnira, pobijedio je Luku Videnovića iz Slovenije sa 6:2, 6:1, Lucien Guenin Queyrard iz Francuske pobijedio je Luku Plosnića iz Hrvatske  sa 6:2, 6:4, Stefan Vedovelli iz Italije pobijedio je Stjepana Bogdana iz Hrvatske sa 6:1, 6:1, Matei Gavrea  iz Rumunjske pobijedio je Roka Babića  iz Hrvatske sa 6:1, 6:0, Petra Voros iz Mađarske pobijedila je Laru Dominić iz Hrvatske sa 6:1, 6:3, Luka Ilić iz Srbije pobijedio je Marka Lukića iz Hrvatske sa 6:1, 6:2.

Ljepoticu prvog kola odigrale su Ria Derniković iz Hrvatske i Julia Peer iz Italije. U neizvjesnom susretu pobijedila je Ria  sa 2:6, 6:2, 7:6 (2).

Susreti drugog kola pojedinačnog dijela turnira igraju se u srijedu, 10.travnja s početkom u 9.30.

 

 

Share