Najave

Raspored događanja za srpanj 2019. u ...
Raspored događanja za srpanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

BRAVO ZA VINKOVAČKE MATURANTE ! Proslavili završetak škole uz Šokačko kolo

VINKOVCI-Srijeda, 22.svibnja kao i prošle godine bila je u znaku maturanata, kako u cijeloj Hrvatskoj tako i u Vinkovcima. Dan nije obećavao, jer je bilo tmurnih oblaka i svi su strahovali što će biti.

U poslijepodnevnim satima na vinkovački Trg pristizali su maturanti iz svih smjerova i sve je bilo puno šarenih majica s popularnim natpisima i svi čekali početak Norijade. Kad je otkucalo 18.00 sati počeli su prvi taktovi uz Željka Vrtarića. Kako je bilo najavljeno u 18.30 krenulo je Šokačko kolo, no krenuo je i ono najgore jaka kiša.Maturanti su još jednom pokazali da su jači od kiše i da im neće smetati. 

Odlična generacija vinkovačkih maturanata još jednom je pokazala koliko mogu napraviti s jednim zajedništvom i da im kiša ne može napraviti probleme, te su gotovo pola sata plesali Šokačko kolo.

Oni su svoju zrelost također proslavili na ulicama svoga grada, ali uz Šokačko kolo čime su pokazali da na svoju tradiciju ne zaboravljaju. Mladi su Vinkovčani oduševili svoje sugrađane, pa se video i fotografije njihovog veselja šire nevjerojatnom brzinom.

 

 

Share