Najave

Zlatko Cvrković novi predsjednik Rotary Cluba Vinkovci 1937

VINKOVCI-Rotary Club Vinkovci 1937 na Lamutovom je salašu organizirao ceremoniju "Primopredaje lanca", na kojoj je stari predsjednik kluba Željko Sučić vodstvo predao novom predsjedniku Zlatku Cvrkoviću. Tradicionalna je to ceremonija koju rotarijanci čine svake godine, a označava i početak nove rotarijanske godine. Nakon 18. lipnja 2018. godine, preuzimanjem dužnosti predsjednika klub se organizirao na način da su maksimalno iskoristili sve članove kluba kroz rad u odborima.

- Izdvojio bih naš Božićni domjenak kada smo imali donaciju na Odjelu za dječje bolesti OŽB-a Vinkovci, odnosno darovali smo EKG uređaj, posebno opremljen za snimanje rada srca u male djece. Drugi događaj koji je svakako obilježio cijelu godinu jest predavanje izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića te predstavljanje njegove knjige - rekao je bivši predsjednik kluba Željko Sučić.

Novi predsjednik Zlatko Cvrković istaknuo je kako će se i dalje rad bazirati na poticanju izvrsnosti učenika i studenata te pomaganju, osobito djeci.

- Istaknuo bih kako smo dosta robota kupili osnovnim školama radi edukacije djece u informatičkim znanostima, ali imamo i brojne druge aktivnosti. Ako osjetimo potrebu da je bolnici potrebna određena aparatura za koju smo tada pribavili financijska sredstva, u mome mandatu pokušat ćemo i dalje pronalaziti sva potrebna sredstva kojima ćemo ostvariti zadane ciljeve - rekao je Cvrković. 

Share