Najave

Raspored događanja za prosinac 2019. u ...
Raspored događanja za prosinac 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA   ...

Brođani odličnom igrom na Coca-Cola Cup-u osvojili zlato i srebro, Osiječanima srebro

SPLIT- Najpopularniji i najmasovniji sport na svijetu svoju veliku bazu ima i u Hrvatskoj. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodio je čak 100 gradova i mjesta u Hrvatskoj. 

Osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Svaki turnir bio je primjer fair playa igre i sportske borbe za pobjedu jer ulog je uvijek velik: plasman na završni turnir u Splitu koja se održao od 30.7.-2.8. na terenima FESB-a, Parka Mladeži i Spinutu. 

Velika finala u oba godišta (2001. i mlađi te 2004. i mlađi) odigrala su se na terenima FESB-a, a prenosilo se izravno na Sport klub televiziji i Facebook stranici Plazma Sportskih igara mladih.

Momčad  Disco Club San Marco iz Slavonskog Broda

U prvom polufinalu u kategoriji 2001. i mlađi momčad Disco Club San Marco iz Slavonskog Broda pobijedila sa visokih 6:0 ekipu Auto Kuček (Sv.Ivan Zelina), dok je u drugom polufinalu momčad Hrvatskog sindikata Pošte iz Osijeka sa 4:1 nadigrala momčad Mićini Tići (Gospić). U susretu za 3.mjesto momčad Mićini Tići (Zabok) je sa 4:3 pobijedila momčad Auto Kuček (Sv.Ivan Zelina).

 MOMČAD HRVATSKI SINDIKAT POŠTE (OSIJEK)

U velikom slavonskom derbiju momčad Disco Club ''San Marco'' iz Slavonskog Broda je sa visokih 5:2 nadigrala momčad Hrvatskog sindikata Pošte (Osijek)  i osvojila turnir.

Najbolji strijelac turnira bio je Jure Bogdanović (DC San Marco) sa 11 golova, najbolji vratar je Luka Terzić (DC San Marco), dok je najbolji igrač Luka Dubac (DC San Marco).

MOMČAD BROD 04

U prvom polufinalu u kategoriji 2004. i mlađi momčad Brod 04 iz Slavonskog Broda  je sa visokih 7:2 pobijedila momčad Uljanik iz Pule, dok je u drugom polufinalu  momčad Zagorje Boysi (Zabok) pobijedila momčad Fantomi iz Čakovca sa 3:1.U susretu za 3.mjesto momčad Fantomi iz Čakovca pobijedili su momčad Uljanik iz Pule sa 3:2. Finalni susret između momčadi Brod 04 (Sl. Brod) i Zagorje Boysi (Zabok) bio je neizvjestan do samog kraja, a u regularnom dijelu bilo je 1:1, da bi nakon penala slavila ekipa Zagorje Boysi (Zabok) sa 4:3 i osvojila turnir u ovoj kategoriji.

 

Najbolji igrač Denis Miščančok (Brod 04)

Najbolji strijelac je Borna Brezak (Zagorje Boysi) sa  7 golova, najbolji vratar Mihael Štih (Zagorje Boysi), dok je najbolji igrač Denis Miščančok (Brod 04).

 

Share